www.f23.fora.pl
Niezależne forum internetowe F23 - Wejdziesz - nie wyjdziesz
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum www.f23.fora.pl Strona Główna
->
Rozmowy kulturalne
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Reaktywacja forum o2 - F23
----------------
Rozmowy kulturalne
chateferia
Shoutbox
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
pewna warszafska studętka
Wysłany: Pią 12:56, 04 Lis 2022
Temat postu:
Najlepsze jak do tej pory były jaja kameruńskiego studenta metalurgii.
prawicowy stulej
Wysłany: Pią 11:10, 04 Lis 2022
Temat postu:
Jeśli chcesz być eko lub zadośćuczynić swej żydowskiej oszczędności, możesz przechowywać masło w słoiku ze słoną wodą
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 4:36, 04 Lis 2022
Temat postu:
ten co wie napisał:
obejrzyj Ostatnie tango w Paryżu, uposledzony skurrwysynu, tam dowiesz się jak przechowywać masło i przestaniesz nudzić durnymi pytaniami!
A ty sobie obejrzyj
"Pasję"
jeśli jeszcze nie widziałeś i się trochę nad swoim życiem , człowieku, zastanów. Bo z ciemności nie wyjdziesz, obiecuję ci to.
ten co wie
Wysłany: Pią 4:08, 04 Lis 2022
Temat postu:
obejrzyj Ostatnie tango w Paryżu, uposledzony skurrwysynu, tam dowiesz się jak przechowywać masło i przestaniesz nudzić durnymi pytaniami!
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 3:10, 04 Lis 2022
Temat postu:
A, w takim sensie! No dobra, świetnie się, słuchaj, skłąda bo akurat siedzię w kuchni to od razu coś poorganizuję.
pewna
Wysłany: Pią 2:59, 04 Lis 2022
Temat postu:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
Nie lubię jak się miesza jaja, bo jajo na twardo zbija i łupi się w całości, a na półmiękko i miękko, tylko koniuszek.
Jajko twarde można co prawda rozróżnić od tego na miękko kręcąc go energicznie, ale już od tego na półmiękko nie rozróżnię.
Przepraszam, usłyszałem tylko "twarde" i "koniuszek". Halas tu jakiś. Powtórz, proszę, choć z tego co widzę, dobrze kombinujesz
ale tu nie ma co kombinować, jajko na twardo ładnie obraca się na stole, a na miękko zrobi może pół obrotu max 1, surowe w ogóle nie chce się obżracać, a te na półmiękko to do chuja nie podobne.
Ruscy strasznie zagłuszają, ale razem damy radę
chcesz, żebym Cie obracał na stole trzymajac za twarde koniuszki. Przyjąłem
Nie mnie tylko jaja, jajami możesz obracać, a nawet nimi żonglować, byleby twarde były
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 1:55, 04 Lis 2022
Temat postu:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
Nie lubię jak się miesza jaja, bo jajo na twardo zbija i łupi się w całości, a na półmiękko i miękko, tylko koniuszek.
Jajko twarde można co prawda rozróżnić od tego na miękko kręcąc go energicznie, ale już od tego na półmiękko nie rozróżnię.
Przepraszam, usłyszałem tylko "twarde" i "koniuszek". Halas tu jakiś. Powtórz, proszę, choć z tego co widzę, dobrze kombinujesz
ale tu nie ma co kombinować, jajko na twardo ładnie obraca się na stole, a na miękko zrobi może pół obrotu max 1, surowe w ogóle nie chce się obracać, a te na półmiękko to do chuja nie podobne.
Ruscy strasznie zagłuszają, ale razem damy radę
chcesz, żebym Cie obracał na stole trzymajac za twarde koniuszki. Przyjąłem
pewna
Wysłany: Pią 1:30, 04 Lis 2022
Temat postu:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
Nie lubię jak się miesza jaja, bo jajo na twardo zbija i łupi się w całości, a na półmiękko i miękko, tylko koniuszek.
Jajko twarde można co prawda rozróżnić od tego na miękko kręcąc go energicznie, ale już od tego na półmiękko nie rozróżnię.
Przepraszam, usłyszałem tylko "twarde" i "koniuszek". Halas tu jakiś. Powtórz, proszę, choć z tego co widzę, dobrze kombinujesz
ale tu nie ma co kombinować, jajko na twardo ładnie obraca się na stole, a na miękko zrobi może pół obrotu max 1, surowe w ogóle nie chce się obracać, a te na półmiękko to do chuja nie podobne.
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 1:20, 04 Lis 2022
Temat postu:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
Nie lubię jak się miesza jaja, bo jajo na twardo zbija i łupi się w całości, a na półmiękko i miękko, tylko koniuszek.
Jajko twarde można co prawda rozróżnić od tego na miękko kręcąc go energicznie, ale już od tego na półmiękko nie rozróżnię.
Przepraszam, usłyszałem tylko "twarde" i "koniuszek". Halas tu jakiś. Powtórz, proszę, choć z tego co widzę, dobrze kombinujesz
pewna
Wysłany: Pią 1:13, 04 Lis 2022
Temat postu:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
Nie lubię jak się miesza jaja, bo jajo na twardo zbija i łupi się w całości, a na półmiękko i miękko, tylko koniuszek.
Jajko twarde można co prawda rozróżnić od tego na miękko kręcąc go energicznie, ale już od tego na półmiękko nie rozróżnię.
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 0:45, 04 Lis 2022
Temat postu:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
No to już tam sobie sama posprawszasz
pewna
Wysłany: Pią 0:44, 04 Lis 2022
Temat postu:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
Jeśli do częstowania to muszą być już na twardo lub półmiękko.
Brooklyner, PhD
Wysłany: Pią 0:16, 04 Lis 2022
Temat postu:
pewna napisał:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Ale w koszyczku trzymam.
Czestowac sie można:)
pewna
Wysłany: Czw 23:58, 03 Lis 2022
Temat postu:
Brooklyner, PhD napisał:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
nie, bo ty nie trzymasz jaj w lodówce
Brooklyner, PhD
Wysłany: Czw 23:51, 03 Lis 2022
Temat postu:
pewna napisał:
Masło w lodówce w szczelnym opakowaniu, w celu nałożenia na pieczywo odkrawamy kawałek i wsadzamy do mikro na 6 sek. Jaja w lodówce na drzwiach, ketchup po otwarciu też, a o co się rozchodzi?
Dzieki. Zamieszkamy razem?
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin