www.f23.fora.pl
Niezależne forum internetowe F23 - Wejdziesz - nie wyjdziesz
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum www.f23.fora.pl Strona Główna
->
Rozmowy kulturalne
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
TAK
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz HTML w tym poście
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Reaktywacja forum o2 - F23
----------------
Rozmowy kulturalne
chateferia
Shoutbox
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
menu dorotki
Wysłany: Śro 11:29, 23 Lis 2022
Temat postu:
Super kanau!
Chef Jean-Georges III
Wysłany: Sob 21:46, 13 Cze 2020
Temat postu:
bo muszę wam powiedzieć, że Pani Dorotka to straszna niezdara, ciagle coś jej spada na podłogę i musi podnosić
i zupełnie nie wiem czemu nie nosi majtek
Chef Jean-Georges III
Wysłany: Sob 21:06, 13 Cze 2020
Temat postu:
chyba znowu stargam pod pieroga Pani Dorotki
Chef Jean-Georges III
Wysłany: Sob 19:49, 13 Cze 2020
Temat postu:
Chef Jean-Georges III napisał:
A dokładnie świeżą śmietaną z własnego udoju, a takim jednodniowym twarogiem spod kaptura
I obowiązkowo tatowe skwary do okrasy
Chef Jean-Georges III
Wysłany: Sob 19:32, 13 Cze 2020
Temat postu:
A dokładnie świeżą śmietaną z własnego udoju, a takim jednodniowym twarogiem spod kaptura
Chef Jean-Georges III
Wysłany: Sob 19:01, 13 Cze 2020
Temat postu: Pani Dorotka spierdoliła przepis na ruskie :(
Nasza kochana, śliczna kuchareczka z móżdżkiem mniejszym od mikropenisa Bombala nie przemyślała proporcji między serem i kartoflami. Do tego w tej edytzji swojego cyklu sprawiała wrażenie jakby przed filmowaniem wyruchał ją pociąg ekspresowy "Telimena" relacji Łódź-Warszawa
Na szczęście osobistym urokiem i typowo kobiecą głupkowatością nadrobiła te braki i mogłem wspaniale stargać kaptur.
Natomiast moje pytanie jest takie - jak sprawić, by nadzienie ruskich nie było słodkie, tylko miało ten lekko kwaskowy odcień smakowy, coś między kwaśną śmietaną a świeżym twarogiem?
Z góry dziękuję za rady, kochani
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin