Autor Wiadomość
Gość
PostWysłany: Sob 14:50, 25 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk

to już nie kawa a napój dla kobiet. true facet pije espresso Cool


Nie wiesz co tracisz Cool

to chyba dobrze nie wiedzieć co się traci. przynajmniej nie ma czego żałować. przewala oczami
jestem balistą!
PostWysłany: Sob 10:52, 25 Mar 2023    Temat postu:

najlepsza włoska kawa napisał:
Expresso! coole

Only expresso! coole
Brooklyner, PhD
PostWysłany: Sob 5:50, 25 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
Maccabi Hooligans napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk
Oder weedman zum Beispiel Cool


www.youtube.com/watch?v=Scn4Gzqy0n4

Wesoly Wesoly
pewna
PostWysłany: Sob 3:12, 25 Mar 2023    Temat postu:

Maccabi Hooligans napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk
Oder weedman zum Beispiel Cool


www.youtube.com/watch?v=Scn4Gzqy0n4
pewna
PostWysłany: Sob 2:52, 25 Mar 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk

to już nie kawa a napój dla kobiet. true facet pije espresso Cool


Nie wiesz co tracisz Cool
Gość
PostWysłany: Czw 21:37, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk

to już nie kawa a napój dla kobiet. true facet pije espresso Cool
Maccabi Hooligans
PostWysłany: Czw 18:23, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk
Oder weedman zum Beispiel Cool
ACHTUNG PEDAUNG
PostWysłany: Czw 18:13, 23 Mar 2023    Temat postu:

Zdegustowany
pewna
PostWysłany: Czw 2:50, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz na później to opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk


No a żeby się udało, to wcześniej pomódl się w kościele!
pewna
PostWysłany: Czw 2:39, 23 Mar 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.


Różnie to można robić, ale ja mówię o mrożonej o konsystencji musu kawowo lodowego. Ukręcisz taką w blenderze, ewentualnie w smoothie makerze, najpierw musisz skruszyć lody (kostki) na kryształkowy miał i mieć gęste mleko coole np. gostyńskie 7.5% jak już przełamiesz lody to je wlewasz, a do tego wsypujesz kawę rozpuszczalną (dobrze sprawdza się liofilizowana granulkowa, a mi podchodzą najlepiej zbożowe) i troszkę posłódź, najlepiej waniliowym, no i ubijasz aż 3-krotnie zwiększy objętość i zesztywnieje tzn.do gęstej piankowej konsystencji, ale nie przesadź też z tym kręceniem bo wyjdzie za rzadko, a lodu między zębami nie poczujesz. Musisz wyczuć moment Hyhy i generalnie masz z niewielkiej ilości mieć prawie cały dzbanek. Konsumować od razu bo jak odłożysz to na później to ci opadnie. Możesz takową kawę dowolnie modyfikować, np. dodając gałkę lodów, bitą śmietanę na wierzch, likier, wiórka kokosowe, cynamon, no co tam kto lubi Jezyk
Gość
PostWysłany: Czw 1:36, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa

ale mrożona to chyba z mlekiem albo z czymś? domyślam się że czarna mrożona jest ohydna.
pewna
PostWysłany: Czw 1:22, 23 Mar 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.


no ja też zimne nie, chodziło mi, że tylko i wyłącznie mrożonaaaa
Gość
PostWysłany: Czw 1:20, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.

każdy ma swój gust. np. mi zimne espresso nie smakuje.
pewna
PostWysłany: Czw 1:12, 23 Mar 2023    Temat postu:

stoolejek napisał:
pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.


Z expresu też nie lubię, żadnych na ciepło.
Gość
PostWysłany: Czw 1:00, 23 Mar 2023    Temat postu:

pewna napisał:
Jak to dobrze, że w ogóle nie lubię kawy, no może oprócz mrożonej najlepiej zbożowa, czasem z lodem czasem bez, w upały szczególnie polecam Jezyk

kawa jest smaczna. tylko trzeba ją umieć przygotować. nie jakaś zalewajka z fusów. tylko z dobrego ekpresu.

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group