Autor Wiadomość
menu dorotki
PostWysłany: Śro 11:29, 23 Lis 2022    Temat postu:

Super kanau! coole
Chef Jean-Georges III
PostWysłany: Sob 21:46, 13 Cze 2020    Temat postu:

bo muszę wam powiedzieć, że Pani Dorotka to straszna niezdara, ciagle coś jej spada na podłogę i musi podnosić Hyhy i zupełnie nie wiem czemu nie nosi majtek Kwadratowy
Chef Jean-Georges III
PostWysłany: Sob 21:06, 13 Cze 2020    Temat postu:

chyba znowu stargam pod pieroga Pani Dorotki
Chef Jean-Georges III
PostWysłany: Sob 19:49, 13 Cze 2020    Temat postu:

Chef Jean-Georges III napisał:
A dokładnie świeżą śmietaną z własnego udoju, a takim jednodniowym twarogiem spod kaptura

I obowiązkowo tatowe skwary do okrasy
Chef Jean-Georges III
PostWysłany: Sob 19:32, 13 Cze 2020    Temat postu:

A dokładnie świeżą śmietaną z własnego udoju, a takim jednodniowym twarogiem spod kaptura
Chef Jean-Georges III
PostWysłany: Sob 19:01, 13 Cze 2020    Temat postu: Pani Dorotka spierdoliła przepis na ruskie :(

Nasza kochana, śliczna kuchareczka z móżdżkiem mniejszym od mikropenisa Bombala nie przemyślała proporcji między serem i kartoflami. Do tego w tej edytzji swojego cyklu sprawiała wrażenie jakby przed filmowaniem wyruchał ją pociąg ekspresowy "Telimena" relacji Łódź-Warszawa Smutny
Na szczęście osobistym urokiem i typowo kobiecą głupkowatością nadrobiła te braki i mogłem wspaniale stargać kaptur.

Natomiast moje pytanie jest takie - jak sprawić, by nadzienie ruskich nie było słodkie, tylko miało ten lekko kwaskowy odcień smakowy, coś między kwaśną śmietaną a świeżym twarogiem?

Z góry dziękuję za rady, kochani Wesoly

Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group